warm.jpg

LÄMPÖÄ riittää ja liikaakin mun makuuni. Alustavan ennusteen mukaan sunnuntaina lämpötila tippuisi viitisen astetta jonnekin kahdenkymmenen asteen lukemille, joka olisi ihan sopiva minulle. 

TARKOITUKSENI oli jo eilen fillaroida töihin mutta kun iltapäivälle töiden jälkeen siunaantui kaikenlaista menoa ja käyntiä, niin totesin että parempi mennä jalan ja tulla sitten bussilla keskustaan ja alkaa kiertää kaikki paikat ja tapaamiset, eikä tarvitse pyörää olla jatkuvasti avaamassa ja lukitsemassa.

TÄNÄÄN kurvailin töihin fillarilla. Tuntui enemmän kuin mukavalta kun siinä ajellessa ajoviima vilvoitti mukavasti. Kun olen kävellyt töihin on matkaan mennyt tunti (ja näillä keleillä pitää olla vesipullo mukana ja pitää hieman maltillisempaa vauhtia), ja nyt fillarilla vain 20 minuuttia. Eli ei tarvitse nousta/lähteä niin aikaisin kuin aiemmin. Huomenna on iltavuoro eli saattaapa olla että on vielä mukavampi ajokeli kotiin lähtiessä.

TÄNÄÄN oli pyykkipäivä, en jaksanut ajatella että iltavuoropäivinä pesisin vielä pyykkiä. Ja kun pyykit olivat kuivausrummussa, menin pihamaalle kastelemaan kukkapenkit. Kyllä ne nyt melkoisen tehokkaasti kuivuvat päivän aikana vaikka kastelen niin että niihin jää kunnon vesilätäköt, eli saavat kunnolla vettä.

TÄNÄÄN oli kotiin tullessa pari naapuria kivunneet keinuun istumaan ja kävin siellä hetiä moikkaamassa. Siinä puhelivat että jos nyt huonosti käy niin energialaitos tulee vaihtamaan kaukolämpöputken nyt samalla kun on piha muutenkin auki. Jonkun verran sitä pitkää kukkapenkkiä ilmeisesti siinä tapauksessa revitään auki, ja puhelivat että pitänee kaivaa rinnettä auki ja muokata siihen alue johon siirretään ainakin osa kukista ennenkuin tulevat putkia uusimaan. Sataprosenttisen varmaa se ei vielä ole, mutta maalierkintöjä kyllä näkyi jo nurmikossa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

HUOMISAAMUNA kun ei  ole kiirettä nousta niin tänään voin jatkaa Netlfixin parissa vähän pidempäänkin. Juhannussuunnitelmat novat alustavasti valmistuneet, mä lähden perjantaina puolison luokse. Eikä ole kamalaa kiirettäkään pois kun on vielä juhannuksen jälkeinen maanantai vapaa. Ei me todennäköisesti minnekään kauemmas lähdetä muutaman päivän takia, korkeintaan jonnekin tuttavien mökille, mutta eiköhän tuo juhannus kulu ihan kotinurkissakin. ■