giphy.gif

AAMULLA heräsin siihen kun aurinko paistoi silmiin. Illalla en viitsinyt sulkea sälekaihtimia kun olen jo tottunut siihen että aamulla on aina harmaata. Kun ei siinä enää nukuttanutkaan niin nousin samoin tein. Aamupalan jälkeen jäi hyvin aikaa ennen Doctor Whota, joten päätin "leikkiä" Photoshopilla sen aikaa.

TOHTORIN jälkeen oli aika suunnata ulos. Kävelin ensin puiston penkille istumaan ja auringosta nauttimaan, ja siitä sitten reilun parin tunnin kuluttua torille ostamaan kesän ensimmäisen jäätelön. Kai sitä voi kuvitella kesän tulleen kun eka jäätelökin on nautittu. Lopullisestihan kesä on tullut kun Maikkari tai Sub aloittaa taas Poliisiopistojen uusinnat :)

TORIN laidallakin oli aikaa istuksia kaikessa rauhassa kun ei ollut kiirettä ruuanlaittoon. Tuollahan se on jääkaapissa, sen kun annostelee lautaselle ja lämmittää. Mukavaa ettei sunnuntaina tarvinnut ryhtyä ruuanlaittoa miettimään. Eikä kaupassakaan tarvinnut käydä. Käyn varmaan huomenna ellen sitten tiistaina kokouksen jälkeen. 

TÄNÄÄN voisin yrittää katsoa telkusta jotakin, tosin kaikki tämän illankin leffat on tullut nähtyä useampaan kertaan. Mutta jos hyppisi leffasta toiseen, niin näkisi käytännössä kaikki. Ja jos alkaa kyllästyttämään niin sitten etsin jonkun leffan. Eilen katsoin että siellä joita voisin vilkaista. ■