crea.jpg

TÄMÄ aamu oli harmaampi kuin eilinen. Sade osasi tulla ajallaan, aivan kuten oli ennustettu saapuvaksi ennen puoltapäivää. Satoikin hetken ihan kunnolla vettä, mutta eipä tuo haitannut kun ei siellä tarvinnut siihen aikaan tallustaa. Aamuhyppelyt tein jo hyvissä ajoin ennen sadetta. Ja hyvähän se on että vettä sataa jos vain nyt saataisiin aurinkoa perään muutama päivä.

OTIN sitten työn alle sen korjausluvun, jossa ei kauheasti pitänyt virheitä olla. Eikä siinä ollutkaan. Kuvia en saanut vieläkään kohdalleen kun en tiedä tuleeko kyseiseen lukuun myös niitä mysteerikuvia. Ainakin tekstissä on viittauksia että voisi vaikka tullakin. Korjausten jälkeen otin työstettäväksi sen pirullisen korjaussarjan, useampi sivu tekstiä joka jakautuu useamman luvun osalle. Eihän siinä auttanut muuta kuin luku kerrallaan alkaa ihmetellä mihin kohtaan korjattu teksti voisi sopia. Tämä tuli yhtenä pumpsina kun oli ulkopuolisen tarkastettavana ja kaikki teksti oli yhtenä pötkönä. Laitoin kyllä silloin aikanaan uuden luvun merkiksi numeroinnin siihen tekstiin mutta ne oli karsittu pois. Melkoisen hidasta kun joutui oikeasti jokaikisen kappaleen katsastamaan olisiko tekstin paikka siinä. Jatketaan sitä huomenna, ja toivotaan että torstain korjaussarja tuo enemmän tai vähemmän selvyyttä kirjaan.

KESÄN lähestyessä alkaa taas olla menoja sinne sun tänne. Vapun jälkeen viikonlopuksi kylpylään, kesäkuun alussa festareille, heinäkuussa Tampereelle, ja samoin vielä syyskuussakin kutsu Tampere.  Ja lokakuussa on vielä viikko loma jolloin ehtisi hyvin jossakin päin käydä. Puolison siskollle pitää tarjota kahvit toukokuun loman aikana, käytiin viimeksi siellä joten hän on nyt tulossa vastavuoroisesti kylään. Jotain pitää pyöräyttää kahvin kanssa tarjottavaksi.

TÄNÄ iltana pyykkikoneen pyöriessä oli hyvää aikaa viimeistellä sarjakuva. Siitä ei puuttunut kuin kaksi aukeamaa ja yhden sivun viimeistely. Ja ne kaksi aukeamaakin oli helppo tehdä kun molemmissa oli sama tausta. Nyt on se osuus tarinasta saatu kasaan, seuraavaa osuutta jouduttaneen odottamaan vähän aikaa kun pitää kaikenlaista muuta puuhastella vielä iltaisinkin. Mutta eiköhän tästä kaikki hommat saada pakettiin ennen kesälomia - lukuunottamatta aiemmin mainittua sitten-joskus ilmestyvää kirjaa.

VIELÄ joku elokuva. Pitäisikö mennä ihan sokkona valitsemaan joku vaiko ihan valitsemalla valita? ■