kalenteri.jpg

EILEN katselin jo iltapäivällä viimeiset neljä jaksoa Shannara Chroniclesista niin ei tarvinnut yöllä alkaa katsomaan. Kyllä mä pähkäilin mitä mä illan suhteen teen, menenkö leffaan vai raketteja katsomaan. Lopulta sitten päädyin siihen, että lähden vaeltamaan ennen puolta yötä kohti rakettien ampumispaikkaa. Olihan siellä porukkaa enemmän kuin pienessä kylässä ja tuttujakin tuli vastaan yhden yön tarpeiksi. Erään pariskunnan kanssa poikkesin juomassa kuuman glögin ennenkuin lähdin tarpomaan takaisin päin. Ihan mukava keli oli niitä katsella, pikku pakkanen eikä satanutkaan mitään. 

NETTISIVUT on päivitetty joten niistä ei nyt tarvitse murehtia muutamaan päivään ainakaan. Sitä kiitoskorttia tuossa hahmottelin päivän aikana ja tuli useampi idea millä tapaa toteuttaa se. Pitää nyt varmistaa montako niitä tehdään, niin osaa arvioida mikä tapa tulee edullisimmaksi.

UUSIA kuvia ei siihen jo likimain vuosi sitten aloitettuun kirjaan tullut näin uuden vuoden aikana, jokohan tuleva viikko tuo kuvat tullessaan? Huomenna pitää illalla kaivella todistukset sun muut paperit esille ja laittaa vain olennaisimmat esittelykansioon, ihan kaikkia kursseja sun muita ei siellä haastattelussa kannata ottaa esille.

ALKAVA viikko on vielä rauhallisempi mutta loppiaisen jälkeen alkaa taas kaikki arjen kiireet toden teolla. Otetaan tämä viikko vielä rennommin ja sitten mennään taas. ■