ovi.jpg

AAMULLA taas en eilisen kirjan kimppuun jatkaen tekstin tyylien määrittelyä. Ja samalla kirotusvireitä korjaten. Hassua kun kahdessa peräkkäisessä lauseessa toisen loppuun on muistettu laittaa piste ja toisen ei. Puolilta päivin oli kuitenkin koko teksti käyty läpi, ja pääsin laittamaan kuvia paikoilleen. Tietty nekin piti vielä käsitellä sopivankokoisiksi ja tallentaa painokuvina ja sähköiseen julkaisuun tulevina. Se nyt oli kuitenkin nopeampaa eikä aivan niin tylsää, kun sain sijoittaa kuvat paikoilleen heti käsittelyn jälkeen. Hieman ennen virka-ajan päättymistä sain kaikki kuvat kohdalleen ja painoversiosta PDF:n jonka laitoin vielä menemään eteenpäin, niin että voivat katsoa tehdäänkö painettu vai ei. Tuossa illalla tuli vastaus että tehdään painettu ja he oikolukevat tekstin tämän viikon aikana, joten ensi viikolla valmistunee.

EILISILTANA piti katsoa joku leffa, mutta tuntui siltä että on parempi mennä kirjan kanssa peiton alle, kun ihan tarpeeksi tuli tuijotettua ruutua päivän aikana. Hyvin alkoi nukuttamaan vaikka tarkoitus olikin saada se kirja loppuun illalla. Nyt kun kello on vasta neljänneksen vajaa Georgen, niin tälle illalle voin etsiä jonkun pätkän.

HUOMENNA otan varmaankin työn alle sen postuumin opuksen ja ensi töikseni pilkon sen osiin käsittelyn helpottamiseksi. Ja sitten illalla kokoukseen - josta saattaa tulla pitkä jos eräs jaarittelija on paikalla...

JA taas vaihtelun vuoksi tänään olikin aurinkopäivä, mutta ei aivan niin lämmintä kuin eilen. Ja mittari on suuntaamassa kohti nollaa. Onkohan huomenna jo pakkasten vuoro?