flo.jpg

KESKIIKKOILTANA oli ne pari kokousta ja kotona siinä kahdeksan aikaan. Eli ihan kiitettävän pitkä päivä tuli taas vaihteeksi.

TORSTAIAAMUNA oli jo aavistuksen lämpimämpää ja päivän mittaan alkoi lämmitä. Iltapäivällä tuli jo melkein kuuma kun kävelin kotiin. Torstai-iltana en jaksanut ryhtyä katsomaan Euroviisujen toista semi-finaalia, kun päätettiin kuitenkin katsoa itse finaali lauantai-iltana.

PERJANTAINA oli jo heti aamusta lämmin. Pitkään harkitsin otanko farkkutakin päälle töihin lähtiessä, ja otin sitten kuitenkin. Päivällä senkun lämpesi, ja ei tarvinnut laittaa takkia päälle kun kotiin läksin. Tällä keraa piti tulla bussilla kotiin että ehdin vaihtaa vaatteita kun illalla oli taas meno. Kotona ehdin reilun tunnin olla kun taas mentiin. Kyllähän tässäkin meni taas yli kahdeksan ennenkuin kotona olin. Onneksi oli viimeisiä iltamenoja niin että jää illalla aikaa muuhunkin.

LAUANTAIAAMUNA kamat kassiin ja puolison luo. Päivällä käytiin grillaamassa ja illalla katseltiin Euroviisut. Oli muuten aika jännä finaali, varsinkin siellä loppumetreillä. Siitä mä olin iloinen ettei Ruotsi voittanut, kappale oli tylsä eikä säväyttänyt mitenkään. Jos silloin Melodifestivalenin kilpailussa olisin suonut voiton sille naislaulajalle.

SUNNUNTAINA tultiin etsimään/hakemaan kukkia parvekkeelle. Löytyihän niitä pienen etsimisen jälkeen kun mitä tahansa hän ei halunnut laittaa. Käytiin sitten vielä kahvilla ja kirpparilla ennenkuin hän lähti istuttamaan kukat ja suuntasin kotia kohti.Illalla piti vielä käydä sähköpostia läpi, ja ottaa muutama kuva rinnepenkistä kun tulppaanit olivat puhjenneet kukkaan. Kyllä se näyttää melkoisen upealle.

TÄNÄ aamuna edellispäivien helle olikin vain muisto. Lämpömittari näytti +12astetta ja vettä satoi. Mulla oli aamulla sen ravitsemusterapeutin luona käynti, ja reilu tunti siellä meni. Sieltä sitten kauppaan hakemaan aineksia huomenna keitettävään hernekeittoon ja muuta mitä kaapista puuttui. Ravitsemusterapeutti suositteli että opettelisin a) syömään taas leipää (ruis tai kaura) ja b) käyttämään levitettä leivän päällä. Kaupasta muistin ostaa ruisleipää, leikkeleitä ja kurkkua ja paprikaa leivälle mutta sen rasvan unohdin. Pitää huomenna ostaa kotimatkalla

VAPAAPÄIVÄN kunniaksi mitäpä muutakaan kuin pyykinpesua. Huomenna kun menen aamuvuoroon niin ei edes ehdi pyykätä ennen töihinlähtöä. Tänään ei onneksi tarvitse kokata kun puoliso laittoi mukaan kesäkurpitsakeittoa. Itse ostin siihen päälle vielä raejuustoa. Vielä pitää muistaa laittaa herneet likoamaan niin sopankeitto voi huomenna onnistuakin. Ja huomisen aamuvuoron jälkeen mennään taas iltavuorolla loppuviikko, ja lauantainakin töihin, eli jää vain sunnuntai lepopäiväksi. Mutta onhan siihen jo tottunut.

PÄIVÄN posti tuli hetki sitten. Päiväpostiksi sitä ei voi kutsua jos posti tipahtaa luukusta hieman ennen puolta kuutta illalla. Seuraava jakopäivä voipi olla vasta perjantai, sen verran oudoksi on tuo postin kulku ja toiminta mennyt. Jos kirjeen kulku kaupungin sisällä kestää viisi päivää... ■