manda.jpg

EILISAAMUNA olikin varhainen herätys, kun piti olla sairaalassa jo kello yhdelsän aikaan. No mä olin ajoissa mutta tohtori oli myöhässä. Saapui sitten lopultakin niin päästiin keskustelmaan. Mitään päätöksiä ei vielä tehty vaan asia menee huomenna angiologiseen kokoukseen ja kokouksen herättämät mielipiteet ja kannanotot saan kuulla vasta ensi viikolla näillä näkymin. Eli odotellaan ja katsotaan mitä tuleman pitää.

MATKA jatkui apteekkiin hakemaan verenkiertolääkitystä, ja sieltä kauppaan. Kaupan jälkeen oli aikaa istuskella katselemassa kaupungin menoa lämpimässä kesäsäässä. Kiirettä töiden pariin ei ollut kun kun muutkin vasta palailivat maanantaina askareihinsa, joten alkaa kuulumaan vasta viikon loppupuolella tai ensi viikon alussa. Iltapäivällä oli kuitenkin yhden kuvamanipulaation väsääminen kun aloituskuva oli tullut. Kun kiirettä ei ollut niin tein kaikessa rauhassa ennenkuin laitoin nähtäväksi.

TÄNÄÄN oli aivan yhtä lämmin kuin eilenkin. Viime yönä oli kuulemma ukkostanut kertoi naapurin rouva pihalla, mutta mä nukuin niin sikeästi etten kuullut mitään. IHmekös tuo kun kahden viikon reissaamisen jälkeen pääsi omaan sänkyyn nukkumaan. Nyt illalla yritti sataa mutta taisi jäädä ainakin tässä vaiheessa pelkäksi yrittämiseksi. Huomisaamuna ei tarvitsisi sataa kun pitää lähteä liikkeelle jo aamusella.

KUN telkkari ei vieläkään tarjoa mitään näkemisen arvoista, pitää etsiä jotakin katsottavaa näin illan päätteeksi. ■