monday.jpg

OLIHAN se kieltämättä hieman takkuista herätä huomattavasti aiemmin kuin lomalla. ja kun ei osannut sunnuntai-iltana oikein ajoissa mennä nukkumaankaan niin tuntui siltä että vastahan mä laitoin kellon soimaan ja silmät kiinni. Pikkuhiljaa heräsi kun päätti suihkun niin kylmään veteen kuin sielu sieti ja kiskaisi pari kuppia kahvia kitusiin. Kun ulkona oli nollan yläpuolella niin ei pakkaskelikään ollut enempää herättelemässä.

KYLLÄ siinä sitten alkoi heräillä kun sai itsensä kassan taakse ja sai olla melkein koko ajan asiakkaita palvelemassa. Ja välillä kun piti käydä myymälän puolella asiakkaiden apuna niin heränneiden kirjoihin päästiin. Tuntui ihan mukavalta mennä töihin, jotensakin lomalla kun ei sen kummemmin ollut mitään tekemistä niin tahtoi tylsistyä.

KOTIIN tullessa marketissa ruokaostoksilla, tarkoitus oli tekaista makaronilaatikko niin että huomenna ei tarvitse miettiä ruokaa, varsinkin kun kotiintulon ja sinne konserttiin lähdön väliin ei jää kauheasti aikaa. Otin kuitenkin tunnin tirsat ennenkuin menin keittiön puolelle. Siinä kun oli aikomus laittaa makaronit kiehumaan huomasin että ne olivat jääneet ostamatta, kaikki muu kyllä oli. Ei muuta kuin kamppeet niskaan ja lähikauppaan hakemaan makaronia. Pääsinhän mä sitten sen reissun jälkeen laatikon laittoon. Ja tuolla se jäähtyy tiskipöydällä odottamassa jääkaappiin pääsyä. Vielä pitäisi selvittää kokkaamisesta syntynyt tiski ja laittaa iltakahvit, ja katsoa ehkä jakso pari Ash Vs Evil Deadia. Ne jaksot ovat onneksi vain puolen tunnin mittaisia niin voi katsoa useammankin ennenkuin menee peiton alle. Kyllä näihin varhaisiin herätyksiin pian tottuu, ja keskiviikkona vaihdankin loppuviikoksi iltaan. ■