marry.jpg

NYT se on virallista. Aviossa ollaan. Tosin vihkiminen tapahtui maistraatissa kun kumpikaan meistä ei kuulu kirkkoon. Eikä me mitään isoja häitä muutoinkaan oltaisi järjestetty. Yksi "vieras" sentään oli sentään tilaisuudessa mukana. Vihkimisen jälkeen käytiin sitten ravintolassa syömässä, sen verran kuitenkin luksusta arkeen.

KYLLÄHÄN se lisää turvallisuuden tunnetta kun nyt on virallisesti joku lähiomainen joka voi hoitaa asioita jos itse on syystä tai toisesta estynyt. Olenhan mä hänet jo kauan sitten ilmoittanut potilastiedoissa lähiomaiseksi mutta nyt kun hän on puoliso niin on vielä parempi. Ja helpottaa tietoisuus siitäkin, että jos minusta aika aiemmin jättää niin omaisuuteni ja sijoitukseni menevät hänelle eikä ahneelle lähisuvulle. Siellä kun on sellaisia jotka vievät tuhkatkin pesästä ja väittävät sitten kirkkain silmin ettei edes koko pesää ole ollut olemassakaan.

KOTIMATKALLA kävin noutamassa koneen kun oli jo valmiina. Eipähän tarvitse perjantaina sitä kautta kiertää. Saa nähdä ehdinkö huomenna laittaa sen paikalleen. Ensin pitää purkaa tämä vanha rousku edestä pois.

ILLALLA on vielä risteily. Sille mä menen yksin kun se on yksityistilaisuus tietylle ryhmälle. Häämatkaa ehditään miettiä myöhemmin. ■