ylos.jpggiphy.gifalasvuo.jpg

Aamu valkeni (jos sitä nyt voi valkenemiseksi kutsua) harmaana ja sateisena. Ja samanlaisena se jatkuikin koko päivän. Sade oli onneksi kevyttä tihkua eikä lunta. Eipä kyllä paljon houkutellut ulos, joten näppäimistön äärellä meni koko päivä. 

Aluksi piti kirjoittaa kolme muistiota uudelleen kun olivat kadonneet jonnekin. Onneksi on Tärkeiden Tapaamisten Kirjassa aina kaikki kokousten muistiinpanot, niin että ne sai tehtyä uudelleen. Lähtevät sitten tilintarkastajalle muiden asiakirjojen kanssa. Jatkossa pitää tallentaa muistiot useampaan paikkaan, parille kiintolevylle ja pilveen niin luulisi edes jossakin säilyvän.

Pariin kirjapainoon laitoin sitten tarjouspyynnön siitä kirjasta, nähdään sitten missä hintaluokassa painatus pyörii. Ja saapahan kirjoittaja mielenrauhaa kun tietää missä mennään.

Päivän iloinen yllätys oli se, että painotalosta tuli lasku, ja kaikkine kuluineen (painatus, osoitteistus, posti) se oli pienempi kuin uskalsi toivoakaan. Viime vuoden painotaloon verrattuna tänä vuonna näyttäisi tulevat melkein 1000 euroa säästöä. Tosin osaltaan varmaan vaikuttaa hiukan myös se, että Posti muutti hinnoitteluperusteitaan. Yhtä kaikki, säästyneelle rahalle löytyy kyllä käyttöä.

Erään kesäisen tapahtuman nimeä pitäisi muuttaa. Pitänee jossain vaiheessa ottaa hiukan mietintäjuomaa hyvässä seurassa, niin eiköhän sille uusi nimi keksitä.  Itse tapahtuma on vasta kesäkuussa joten uusi nimi löytyy varmasti ennen sitä. Samalla kutsupohjalla kuin ennenkin sen suhteen mennään, joten sitä ei tarvitse uudestaan alkaa suunnitella. Ja kun isnpiraatio iski, piti aloittaa toukokuussa ilmestyvän lehden alkutyöt. 

Facebook tursui Naisten päivän onnitteluita ihan kyllästymiseen asti. En edes jaksanut kaikki päivityksiä tarkastaa. Kai naisia voi muistaa muulloinkin kuin vain Naistenpäivänä? ■