fullmoon.jpg

Liekö tuo täysikuu joka pitää hereillä? Ainakaan vielä ei tee mieli kömpiä peiton alle... Tosin nyt taivas vetäytyi taas pilveen ja alkoi sadella. Päivällä jopa aurinko innostui näyttäytymään hetkeksi. Siksi aikaa että sen olemassaolon ehti huomata.

Ikuisuusprojekti on nyt sillä mallilla, että kansi pitää vielä toteuttaa ja sitten voipi alkaa kysellä painotarjouksia. Kunhan tämä yksi sankari nyt saa päätettyä painosmäärän.... Syvä huokauksen helpotus pääsee kun julkaisu on painokoneessa.

Illalla käväisin hakemassa toiseen julkaisuun tulevat kuvituskuvat. Tiedossa on taas skannaussessio, mutta tällä kertaa kuvien laittaminen julkaisuun on helpompaa kuin edellisessä. Lisäksi kun saan tarvittaessa leikellä ja rajailla kuvia tarvittaessa lupaa kyselemättä. Lupasin kirjoittajille että sunnuntain aikana yritän toimittaa heille PDF-vedoksen ja sitten ensi viikolla pyydellä painotarjousta. Vaihteeksi taas julkaisu joka on kiva taittaa. Ja lisäksi pystyn tarjoamaan ilmaista mainostilaa useammassakin paikassa, joten saavat julkisuutta julkaisulleen.

Selvisi muuten että saan vieraita viikonloppuna eikä atrvitse itse lähteä minnekään. Lauantaina käydään hautausmaalla ja siksi aikaa voisi laittaa lihaklöntin uuniin tulemaan, on jo valmiina pakkasessa. Seuraksi valkosipuli-kerma-perunoita niin siinähän sitä sapuskaa on yhdelle illalle. Pitänee varmuuden vuoksi (huomenissa?) käydä Lidlillä vielä hakemassa hiukan juomatäydennystä, kun voipi olla janoisia vieraita. ■