mur.jpg

 

Aivan vahingossa huomasin että Murdoch Mysteries/Murdochin murhamysteerit on taas alkanut pyörimään. Varmaan siksi en sarjan alkamista huomannutkaan kun se tulee päiväsaikaan, jolloin telkkua en ole katselemassa. Onneksi Yle Areena tarjoaa kaikki tähänastiset jaksot, joten voi aloittaa seuraamaan kahdeksatta kautta ihan alusta asti. Pitääpä laittaa harkintaan pitäisikö ostaa kaikki tähän asti ilmestyneet boxit hyllyyn.... Olispahan ainakin jotakin katsottavaa sillä tänä syksynä ainakin MTV on kunnostautunut ottamalla ohjelmistoonsa sarjoja, joiden katsomiseen ei aikaa kannata tuhlata. Eikä Subikaan kauaksi jää, Poliisiopistot voidaan esittää vaikka kuukausittain kun jotkut harvat seurattavat sarjat loppuvat.

Otetaanpa näistä maikkarin k*kkaohjelmista esimerkiksi vaikka Posse, joka ei ole muuta kuin Duudsonit-"huumorin" uudelleen viljelyä. Varmaan tällekin sonnalle löytyy katsojansa pullamössösukupolven parista, sillä tämän sarjan kanssa ei tarvitse aivojaan vaivata. Toinen, vanhojen ideoiden kierrättämistä harjoittava sarja  on Kädettömät kokit, jossa ruudussa jo kyllästymiseen asti naamaansa kuluttanut Vappu Pimiä pääsee taas esille. Samoin ruutuun oksennetaan taas Putous, jossa sketsihahmot eivät enää hasukuuta lainkaan samalla tavalla kuin ensimmäisellä tuotantokaudella, mutta jollakin Maikkarin on pakko yrittää rahastaa. Lisää rahastusta tapahtuu Voitolla yöhön tuotannolla, johon - tottakai - missejä ja kansaedustajia. KUmma että kansaedustajalla riittää aikaa tälläisen p*skan nauhoituksiin. Eikö sen eduskunnassa tehtävän työn pitäisi olla tärkeämpää ja ykkössijalla? Toisaalta saahan sieltä olla ihan huoletta pois, sillä palkka juoksee koko ajan. 

doctor-who-season-9-two-minute-prologue.

 

Enemmän kuin mitään odotan Doctor Whon yhdeksännen tuotantokauden alkamista Ylellä. Tiedossa on että Yle hankkii sarjan esitysoikeudet, mutta koska sarja alkaa pyöriä Suomessa, siihen ei vielä osattu vastata. Sarja revittelee huoletta rikkoen luonnonlakeja, ja siinä sen viehätys varmaan piileekin, mikään ei ole mahdotonta. Kuten arvoisa Tohtorimme sanoisi, allons-y !