harmaa.jpg

EIPÄ ole kelit muutamaan päivään muuttuneet. Keskiviikkoaamuna olikin kylmää pitkästä aikaa, mittarissa alle 4 lämpöastetta. Kyllä se siitä päivän mittaan kohosi aina kahdeksaan asteeseen, mutta aamusella tuntui hiuka kylmältä. Mutta hurjasti shortseilla edelleen. Ilalla alkoi sade ja sitä jatkui tähän aamuun asti. Päivällä oli taukoa sateesta mutta pianhan se sade alkoi uudelleen.

TOIMISTOLLA piti piipahtaa selvittelemässä laitteisto-ongelmia, ja ovat sen verran hankalia että ei niitä itse voinutkaan korjata. Tarvittaisiin kiinteä IP-osoite tilojen vuokraajan taholta, mutta tänään torstaina tuli infoa että heiltä ei sellaista saa. Pitää siis hankkia lisää bokseja että saadaan verkkotulostimetkin toimimaan. Onneksi tulostin (tai oikeastaan kopiokone-tulostin-skanneri-härveli) on liisattu ulkopuoliselta toimittajalta joten sieltä tulee henkilö konfiguroimaan laitteet. Eikä niiden asetuksiin itse edes pääsekään.

TARROJA on tehty ja tilattu, yksi kirja saatettu nettiin sopivaan muotoon ja kaikkea muutakin pientä on tullut tehtyä. Tänään muistin että edellisestä tarra/käyntikorttityöstä oli edelleen lasku laittamatta, joten sellainen kiireen vilkkaa eteenpäin. Sieltä kun piti tulla vielä lisää tehtävää mutta kun ei kuulunut niin pistin tämän laskun tulevan homman huomioiden eteenpäin. Ja sain jopa verkkolaskutusosoitteen tilaajalta niin ette tarvitse kierrättää laskua monen mutkan kautta.

KUN mitään kummempaa ei ole tapahtunut, eipä juuri ole ollut kirjoittamistakaan. Mutta yleensä tälläinen hiljainen aika enteilee sitä että kohta rysähtää monta hommaa päälle. Tällä viikolla taitaa muuten tulla se useasti nimeäänkin vaihtanut kirja painosta. Tiistaina sain jo erään toisen kirjan hyppysiini. Nykyään en ihan jokaista opusta enää kokoelmiini ota, kun yhdessä vaiheessa piti jo muutama kirjahyllymetri tyhjentää kaikista kirjoista jotka olin joskus taittanut. Jos 20 vuotta sitten oli tehty kirja, niin eiköhän sen jo voinut kierrätykseen laittaa.

VIELÄ ei näkynyt laukkatilaukseni käsittelyssä, mutta pitää nyt odottaa ensi viikkoon ennenkuin alkaa perään soittelemaan. Ensi viikolla saattaa tulla yöpakkasia joten kyllä ne olisi hyvä saada istutettua ensi viikon loppuun mennessä.

TÄNÄÄN vielä Netflixiä ja sitten peiton alle kuuntelemaan sateen ropinaa. ■