nars.jpg

AAMU oli melkein toisinto eilisestä. Lunta satoi (ja oli satanut jo yöllä, huomasin kun lähdin töihin). Onneksi ei sentään tuullut samaan tapaan kuin eilen. Lämpömittari näytti yhtä pakkasastetta, mutta kävellessä huomasi kyllä että lähempänä maanpintaa oltiin jo plussan puolella. Loska nimittäin lensi kun bussit ja muut isommat autot ohi huristelivat.

AAMUPÄIVÄ töissä meni kaikenlaisen sekalaisen puuhastelun parissa, iltapäivällä tuli se naispuolinen työkaveri kysymään josko nyt aloitettaisiin sen yhden osaston muutos. Kummasti siihen muutospuuhaan olikin halukkaita, meitä oli neljä siinä suunnittelemassa ja siirtelemässä. Vähän jäi sellainen käsitys että olivat eilen iltavuorossa jo asiasta keskustelleet. Sen verran siinä oli puuhaa että esimieheni kävi kysymässä enkö mä aio ollenkaan kotiin lähteä? Olin kyllä lähdössä mutta kun ei voitu jättää tavaroita keskelle käytävää kulkuväylien tukkeeksi, vana piti siirtää ne likimain oikeille paikoilleen odottamaan jatkoa. Puolisen tuntia meni yli työajan mutta se ei nyt haitannut mitään kun on kolme päivää vapaata. Lähtiessä esimies naureskeli että maltoit kuitenkin lähteä, mutta ymmärsi että se homma piti saada siistiin kuosiin. Sanoi itsekin olevansa samanlainen että haluaisi saada homman hoidetuksi loppuun asti ettei se jää mieltä kaihertamaan.

OLI se ilma sitten lämmennyt, plussan puolella oltiin aste pari. Taivas tosin oli harmaa joten aurinko ei päässyt kunnolla lämmittämään mutta kyllä siellä pienimuotoista sulamista tapahtui. Nytkin on vielä asteen verran plussan puolella joten jos hyvin käy on koko yön mikä tietää vain lumien lähtöä pikkuhiljaa. Tietty olisi parasta että aurinko helottaisi koko päivän niin johan alkaisi kevät olla paljon lähempänä. Ennen lumisateita alkoi olla jo siellä täällä lumettomia paikkoja mutta ehtivät kyllä peittyä uudestaan. Mutta yhtäkaikki, merkit viittaavat siihen että kyllä se kevät taitaa kuitenkin tulla.

HUOMENNA ainakin jääkaapin tankkaus ja jotakin sapuskaa pitäisi laittaa. Nyt kun on kolme vapaapäivää niin ehdin pesaista pyykit maanantainakin. Lauantaina ja sunnuntaina pitää myös katsella sitä ikuisuuseeposta. Voi olla että teen sitä vasta sunnuntaina, mutta katsotaan fiiliksiä.

TÄNÄ iltana jatkan Netflixin uuden sarjan The Order parissa. En mä ehkä ihan parasta kohdeyleisöä sille ole, mutta kun olen aloittanut katsomisen niin kai se pitää loppuun asti katsoa. Meillä on muutenkin niin monta sarjaa puolison kanssa katsonnassa, että hyvä jos edes yhden saan katsottua loppuun asti likimain yhtäjaksoisesti. Ja hei, huomenna ei ole kiirettä herätä! ■