autumn-leaves.jpg

 

Aamulla tein kolme kansiehdotusta siihen 300-sivuiseen kirjaan ja lähdin sitten kaupungilla käymään. Paluumatkalla poikkesin hakemassa valokuva-albumin sitä ikuisuusprojektia varten. Siellä ollessa tuli esille että olisi pari muutakin kirjaa taitettavaksi jos kiinnostaa (toisen kirjan kohdalla pitää odottaa vielä muutaman kustantajan vastausta). Kotona oli sähköpostissa odottamassa viesti, että yksi kansi oli se joka julkaisuun laitetaan. Tein siitä lopullisen painokelpoisen aineiston ja laitoin eteenpäin.

Illalla tuli sähköpostiin viimeiset korjaukset tai lähinnä hionnat 300-sivuiseen opukseen. Ne olivat niin pieniä ettei siinä kauaa mennyt kun ne oli tehty. Laitoin uuden aineiston ladattavaksi ja jos hyvin käy, niin huomenna lähtee painotaloon. Kyllä mua aluksi arvelutti että kuinka iso homma ko. julkaisun päivitys on, mutta loppujen lopuksi meni nopeasti ja ilman isompia tuskia.

Huomenna voi ottaa rennommin, kuvat pitäisi skannata mutta niillä ei ole kiirettä, jos tämän viikon aikanakin sen teen niin riittänee. Keskiviikkona, jollei sada, ajattelin pestä ikkunat ennen pakkasten tuloa. Näkeepähän sitten paremmin kuinka sataa :). Onhan tuossa syksyn mittaan hommia tulossa, mutta nyt kun sai tuon kaikkein isoimman pois alta, voipi aikatauluttaa muut vähän väljemmin. Ja sen mä olen oppinut vuosien saatossa, ettei koskaan saa luvata liian nopeasti mitään tehtäväksi, tai ainakin silloin pitää laittaa hintaan kiirelisää. Alkavat muuten odottaa että kaikki tapahtuu melkeinpä sormia napsauttamalla. ■