Huh-huh, olipahan raskaan oloinen lauantai. Edellinen lauantaivuoro ei tuntunut näin raskaalta (en ainakaan muista). Oma osasto jäi melkeinpä huomiotta, kun piti olla kassalla ja toisella osastolla. Ensi lauantaina on taas työpäivä. Sen tosin ihan itse pyysin työpäiväksi, siitä kun saa kaksi vapaata. Ja jaksaahan sitä, pääsiäisen jälkeen viikko lomaa :)  Eikä ensi viikollakaan ole kuin 3 päivää töitä.

Eilen aamulla huomasin kaipaavani Häntä. Tuntui niin tyhjältä istua työpisteelle ja tajuta, että Hän ei enää siihen tule. Ja kyllä tänäänkin mielessä kävi, kuinka mukavaa olisikaan jos Hän olisi myös töissä, tai että tietäisisin Hänen tulevan ensi viikolla. Laitoin tekstarin mutta vielä ei ole vastausta kuulunut. Seuraavan kerran tekstaan vasta pääsiäisen jälkeen kun olen lomalla. Pitäähän mun kysellä onko asuntoasia edennyt.

Tänään ei jaksa enää mitään sen kummempaa, töllöä jos tuijotan. Ei viitsi kaljaakaan ottaa (enkä oikein osaa yksin sitä juodakaan), kun maanantaina pitää mennä kouluun. Tiistaina onkin vapaapäivä, joten silloin ainakin pyykinpesua.