book.jpg

SÄHKÖPOSTISSA oli viesti koskien viimeisintä työn alla olevaa kirjaa. Pari uutta juttua kirjan loppuolelle liitteenä, ja tieto siitä että loppupuolelta kirjaa jää valtaosa kuvista pois. Ymmärrän kyllä alkuperäisen tekijän ajatuksen, mutta myös nykyisten muokkaajien mietteet. Parin viikon kuluttua saattaa tulla nippu kuvia skannattavaksi. Lisäksi on tulossa vielä esipuhe, juttu pari sekä loppusanat. Ensi vuoden puolelle menee painoon laittaminen, mutta eihän tällä kiirettä ollutkaan. Pitää yrittää saada tehtyä niin että olisi oikoluvussa sillä aikaa kun mä vietän lomaviikkoa.

SÄHKÖPOSTISSA oli myös ihan uuden kirjan aineistoa. Kuuluu sarjaan johon on jo kolme julkaisua tehty, ja tämä neljäs kokoaa yhteen kaikki edelliset. Olikohan joskus keväällä kun ne kaksi ensimmäistä ilmestyivät? Nytkin mun piti kaivella arkistolevyltä tähän julkaisuun taittopohja, niin että kaikki neljä ovat samanlaisia.

SAATTAA olla että tämän vuoden puolelle yritetään saada vielä yksi muukin julkaisu. Ainakin siihen aineistoa ovat keräämässä parasta aikaa. Mitä ilmeisemmin ilmestyy vain verkossa ja PDF-muodossa, joten eiköhän se onnistu. Jatketaan vaikka päivää sen verran että saadaan kasaan.

NYT ovat nuo ulkolaiset "lainantarjoajatkin" löytäneet tiensä tänne. Oli kommentteihin ilmestynyt joku lainatarjous. Kusetuksiahan ne on. Mulla pysyy kommenttien tarkastaminen edelleen päällä, niin ettei tuollaista p*skaa pääse edes esille vaan ne löytävät itsensä bittitaivaasta/helvetistä.

laina.jpg

PAKKANEN näyttäisi olevan lauhtumaan päin. Jospa lähipäivinä oltaisiin plussan puolella niin voisin kiikuttaa Lidliltä muutaman viherkasvin kotiin, tietysti jos niitä siellä silloin enää on. Huomenna ei reitti kierrä sitä kautta mutta keskiviikkona voisin käydä katsastamassa.

SUNNUNTAI-ILTANA melkeinpä pimeässä Enigmaa. Vaikka edellisestä levystä olikin jo vuosia, kyllä heti tunnisti Enigmaksi tämän musiikin. Samanlaista upeaa, arvoituksellista ja leikittelevää musiikkia kuin aiemminkin. Toisaalta miksi lähteä muuttamaan hyvin toimivaa konseptia. Toista se on näillä pissisten kirkumisen kohteilla, joilla ei edes ole kunnon ääntä ja jotka eivät edes osaa kunnolla laulaa:

ben.jpg

MUISTAN kuinka kuulin radiosta aikoinaan Tuiskun "laulantaa" ensimmäisen kerran. SIlloin piti jäädä odottamaan että selviää kuka nainen siellä on äänessä. Kylläpä olikin yllätys kun olikin Antti. Kertakaikkisen kamalaa kuunneltavaa. Eikä se laulutaito ole siitä kohentunut. Saatikka sanoitukset, varsinkin kun Ana on itse sanoittanut. Voi tziizuz mitä liirum laarumia. Onneksi ei tarvitse kuunnella. ■