doll2.jpg

AFTER a series of inexplicable events, Adeline Gray believes a haunted doll possesses the soul of a vengeful Witch. To have any hope of being reunited with her missing daughter, she knows she must defeat the evil curse of The Witch's Doll.

ILLAN toinen elokuva oli Curse of the  Witch’s Doll. Valikoitui ihan vain kansikuvan perusteella, ja siksi että kauhuleffat ovat melkein suosikkigenereni elokuvissa. Nyt olikin niin erikoinen tarina että harvemmin on vastaantullut. Tarina saa alkunsa kun noita siirtää sielunsa nukkeen juuri ennenkuin joutuu hirtetyksi. Sen jälkeen harpataan ajassa eteenpäin. Äiti ja tytär saapuvat maaseudulle pakoon sotaa ja pommituksia. Heidän leikkiessään piilosta metsässä tytät katoaa, ja tästä alkaa äidin epätoivoinen lapsensa etsintä. Äiti näkee ruman nuken ja noidan joka kertoo tietävänsä missä lapsi on, mutta ei kerro sitä vielä äidille. Yht'äkkiä tapahtumat siirtyvätkin mielisairaalaan, jossa äiti on potilaana kärsien harhoista. Sairaalassa ollaan välillä todellisuudessa ja välillä äidin harhoissa. Jokusen mutkan kautta tohtori saa palkkansa kaavailluista operaatioista, ja tarina hyppää ajassa taas eteenpäin, loppunäytökseen jossa kaksi vloggaria on tekemässä päivitystä vblogiinsa nyt jo suljetusta mielisairaalasta. Ja tietty nukke näkyy vielä täälläkin.

OLI kyllä niin erikoinen juonenrakenne ja välillä oli jopa epäselvää olivatko sen hetkiset tapahtumat todellisuutta vai jonkun hahmon kuvitelmia. Kaikenkaikkiaan kuitenkin normaalia parempi kauhupätkä, vaikka varsinaisen kauhun osuus ei niin suuren suuri ollutkaan. Voisin jopa suositella. ■