Sunflowers_in_Basket_Clipart.jpg

AAMU alkoi puhelulla, jossa pyydettiin opastusta Tampereella siirtymisestä paikasta A paikkaan B. Sanoin laittavabi kartan jossa on kaikki tarpeelliset paikat merkittyinä ja reitit myös. Ei sen tekemisessä kauaa mennyt, kun Tampereesta on muodostunut melkein toinen koti. Laitettuani kartan tuli viesti, että "ossaavat mennä ja tulla".

JÄSENLEHTEEN niitä kahta sivua odotellessa otin sen uudemman kirjan työn alle. Kiirekirja ei nyt inspiroinut, eikä sillä onneksi vielä ole hengenhätä. Iltapäivällä tuli ISBN-keskuksesta numerot kirjalle, ja vähän myöhemmin yksi puuttuva tieto. Eihän se olisikaan valmistunut kun nuo tiedot puuttuivat. Kun kolmenkaan jälkeen ei vielä kuulunut mitään, niin päätin että tämän päivän osalta hommat ovat siinä, ja lähdin kauppaan. Oli pariinkin paikkaan asiaa, joten ihan kymmenessä minuutissa ei niistä edes olisi selvinnyt. Puoli neljän jälkeen soi puhelin että kohta on tulossa aineistot. Lehden viimeistely jää huomiselle, mutta toinen oli onneksi valmis sähköinen tiedosto, ja toinen sivu pitää koota saatujen tietojen perusteella.

ILLALLA kävin kurkkaamassa kukkapenkit ja näyttivät sille että vähän voisi vettä niille ruilauttaa. Eikä moneen päivään ole edes satanut, niin että ei ole taivas huolehtinut kastelusta. Ja kun tätä kesäkeliä on luvattu ainakin pari seuraavaa viikkoa, niin kyllä niitä vielä täytyy käydä muutaman kerran viikossa kastelemassa. Ajattelin torstaina käydä seuraavan kerran, silloin pärjäävät ainakin sunnuntaihin asti, ellei pidemmällekin, riippuen siitä saadaanko sateita vaiko ei.

VIELÄ vähän jotain Netflixistä ja sitten taas toviksi unten maille. Keräämään vomia viikonlopun reissua varten. SIlloin voi jäädä yöunet vähille, tuntien kämppiksen. Saattaa olla että pyöritään kaupungilla aika pitkään, ja varsinkin kun siellä viikonlopun aikana on tuttuja vähän enemmänkin. ■