... nurkan takana. Nimittäin loma! Kolme työpäivää ja sitten melkein kahdeksi viikoksi lomalle. Tosin jo kaksi palaveria/tapaamista on ehtinyt lomajaksolle tulla, eli ihan ihan rennosti ei voi koko aikaa olla. Ja keskiviikkona illalla vielä hallituksen kokous, niin sitten vasta voi ajatella loman alkavan.

Torstaina on palaveri historiikista, jos ei lomalla muutakaan keksi niin voisi tehdä sen loppuun. Olenhan jo kaiken aiemmin saadun materiaalin taittanut, mutta loppumateriaalin toimituksessa näkyikin kestävän. Tosin kun historiikkia tehdään vapaaehtoisvoimin, ei aikataulut ole aivan sellaisia kuin kaupallisissa taitoissa. Kaupallisiin taittoihin liittyen, kuulin keskiviikon risteilyllä että ilmeisesti minulta tullaan pyytämään käyntikortin, esitteen ja www-sivujen suunnittelua ja toteutusta. Mikäpä siinä. Onhan mulla ainakin heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa niille aikaa.

Ulkona tuulee tas siihen malliin, että varmasti on jossakin puita kaatunut. Vettä ei ole (vielä) tullut, mutta tietysti alkaa satamaan kun kohta on tarkoitus lähteä pidemmän reitin kautta kiertämään kohti saksalaista kauppaa. Viikolla ei siellä jaksa käydä kun töistä kotiutuminen vie aina sen verran aikaa. Ja eilen oli muuta ohjelmaa muualla.

Eipä juhannukseenkaan niin pitkää aikaa ole, mutta sille en sen kummempia suunnitelmia ole tehnyt, koska Tampere kutsuu juhannuksen jälkeen. Ehkä pysyttäydyn ihan kotimaisemissa ja kiertelen katselemassa kokolailla hiljaista kaupunkia. Onhan täällä muutama urhea sissi joka myös sinnikkäästi viettää juhannuksen kaupungissa, mutta kyllä kadut oikeasti ovat melko autioita. Saapahan kulkea rauhassa :)