wire.jpg

Eilinen sateinen ja harmaa päivä menikin sen toisen julkaisun korjaustaiton parissa. Kun tekstin jaettiin uudelleen useampaan kappaleeseen, katsoin parhaaksi poistaa kaikki kuvat julkaisusta ja katsoa ensin miten teksti alkaa sijoittumaan. Muutama uusi kuva piti skannata entisten lisäksi. Kyllähän niidne kuvien paikka muuttui enemmän kuin perjantain palaverissa arvioitiin, ja muutama täytekuva piti rajata olemassaolevista. Koko päivä siinä hurahti, mutta sainpahan lopullisen sivumäärän selville.

Tänään sitten päivällä käymään kirjapainossa tarjousta pyytämään, sillä halusin neuvotella nokakkain kirjaan tulevasta paperista, ettei vahingossakaan tule mitään normaali kopiopaperia (no ei tämä paino kylläkään sellaista virhettä tekisi). Päivä oli edelleen harmaa ja sateinen, ja niin näyttää olevan jatkossakin.

Sähköposti toimitti viimeiset (toivon) tekstikorjaukset kumpaankin työn alla olevaan kirjaan. Toiseen kirjaan liittyvästä tarjouspyynnöstä ei kirjapiano 2 ole vaivautunut lähettämään tarjousta. Jos perjantaihin mennessä ei kuulu mitään, niin kirja menee painoon jonka itsekin olisin valinnut useammastakin syystä - laatu on aina laatua.

Tulipahan sähköpostissa tiedustelu uudenkin julkaisun taitosta, olisko mulla aikaa, intressejä ja mitä se maksaa? Mielenkiintoista on huomata, että vaikka en ole koskaan missään mainostanut, silti uusia töitä tipahtelee ihan puskaradion perusteella. En olisi silloin joskus 15 vuotta sitten kuvitellut, että näitä taitto- ja muita töitä tipahtelee koko ajan jostakin päin. Mutta en mä valita. :)

Viikolla pitäisi käydä ostamassa kalenteri ensi vuodelle, ennenkuin parhaimmat menee päältä. On kuitenkin tiettyjä vaatimuksia kalenterin suhteen, joten mikä tahansa ei kelpaa. Ja pitäisihän sitä jotain rytkyjäkin käydä katselemassa kun lauantaina on pikkujoulu, ja olen sinne ilmoittautunut. Tosin en siellä loppuun asti aio viipyä, mua ei ne perinteiset orkka/solistitanssit kiinnosta. Eipähän sitten ole sunnuntaina pää kipeä. ■