tomorrowland2.jpg

Illan päätteeksi sitten tuollainen elokuva. Arvostelut eivät mairittelevia ole mutta tapanani ei olekaan katsoa elokuvia arvostelujen perusteella. Jos katsoisin elokuvia vain arvosteluja perusteena käyttäen, olisin jo monta kertaa totaalisen pitkästynyt joutuessani katsomaan Kaurimäkien elokuvia. Näitä elokuvia aina hehkutetaan, vaikka olisivat kuvanneet pelkkää lehden liikettä puun oksassa tai tulitikun palamista. Ei kiitos näille elokuville!

Iltapäivällä valmistui mainos ja laitoin sen heti eteenpäin katsottavaksi/hyväksyttäväksi. Kelpasi ihan sellaisenaan ("kylläpä on ilo lähettää tämä mainos"). Tosiasiassa tiesin että hieman tavallisen ankeavasta mainoksesta poikkeava esitys yleensä tässä tapauksessa kelpaa. Olihan mulla alkuaikoina työtä myydessäni hieman tuoreempia ideoita, mutta nyt niitä ei enää kyseenalaisteta. Onneksi :)  Julkaisusta jäi vielä osa huomiselle, ajattelin tänään lopettaa ajoissa ja katsoa elokuvan pari ennen vuoteeseen kapuamista. Ja kun edelleen siitä puuttuu tekstiä, niin enpähän kiirehdi. 

Huomenissa tai keskiviikkona pitäisi käydä ostamassa sitä kukkasipulilannoitetta ja yrittää saada sipulit maahan vielä ennen lomaa. Kukka-alan ammattilaisystäväni suositteli istutuksen varhaistamista aiotusta lokakuusta. Todennäköisesti olisivat juurtuneet vielä lokakuun istutuksessa mutta parempi antaa nille kunnon mahdollisuus juurtua. Onpahan ensi keväänä jotakin mitä katsella. ■