aamu.jpg

Tänään olikin tavallista varhaisempi herätys vesikatkoksen johdosta. Aurinko oli vasta ponnistelemassa ylös taivaanrannassa kun piti itsekin jo kömpiä ylös, suunnata suihkuun ja laittaa kahvi tippumaan. Vesikatkos kestää alustavan ilmoituksen mukaan koko päivän, mutta tulen illalla kotiin vasta noin klo 21 aikaan eli eiköhän se siihen mennessä ole ohi, Illalla on nimittäin Bond-leffa ilta.

Tälle päivälle eilisen asiakkaan projektin aloitus. Eilen onnistuin löytämään arkistolevyltä edellisen projektin aikana toteutetut työt, tosin yhtä tiedostoa joutui metsästämään jonkin aikaa ennenkuin huomasin että osan näistä töistä olin tallentanut toiseen ei-niin-itsestään-selvään- kansioon, mutta löytyihän se. Koska näyttää tulevan jälleen kerran aurinkopäivä, taidan aloittaa ulkotiloihin tulevasta kyltistä niin että pääsen päivällä käymään kylttifirmassa.

tiedajavoita.jpg

Ja taas kusetettiin. Kun piti niin aikaisin herätä, laitoin töllön taustalle auki. Totuttuun tapaan maikkarilla ja subilla oli taas menossa "äärettömän vaikea" puhelinpeli. Reilun kuusi tuntia haettiin eläintä jonka nimessä on kolme A-kirjainta. "Etsiminen" alkoi kun menin nukkumaan ja jatkui edelleen kun heräsin. Huvittavinta oli että tuntia ennen ohjelman loppua ruudussa näkyi jo "viimeiset minuutit" ja "ohjelma päättyy" tekstit. Kunpa ihmiset pikkuhiljaa alkaisivat tajuta, ettei kannata soittaa tuonne silkkaan k*setukseen. Sillä sitä se on, ei muuta.

Nyt pitää kuitenkin alkaa siirtymään projektien pariin. ■