sky.jpg

AAMULLA liikkeellelähtiessä aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Yht'äkkiä ja todella nopeasti taivas harmaantui ja alkoi tulla vettä. Siihen malliin että ilmeisesti kaikki taivaan vesihanat aukesivat yhdellä kertaa. Sadetta ei tosin kestänyt kuin muutaman minuutin mutta sen jälkeen alkoi tulla (ja välillä ihan vaakasuoraan). Sekään ei montaa minuuttia kestänyt, ja onneksi ehdin vesisateen alkaessa suojaan katoksen alle. Pitkin päivää on tullut sadekuuroja, välillä vettä ja välillä rakeita, ja jos ei sattunutkaan satamaan niin inhottava kylmä ja puuskainen tuuli kävi kimppuun yhtä yllättäen. 

ALKUVIIKOLLA kävin kyselemässä torin kukkakauppiaalta ihan tiettyjä kasveja, mutta kertoi että tuovat myyntiin vasta kun kelit lämpenevät. No ei mullakaan tällä viikolla ole mitään ylitsepääsemättömiä istutushaluja ollut, ei tuolla olisi tarennut kykkiä maata kaivelemassa. Jos nyt tästä oikeasti lämpenis niin voisi ensi viikolla miettiä asiaa. Tosin pihatalkoistakaan ei ole vielä mitään keskustelua ollut, ja silloinhan mä viimeksikin laitoin oman lisäni pihan penkkiin. Voisin kai tänäkin vuonna olla mukana, saisihan siinä sitten grillimakkaraa talkoiden päätteeksi/aikana.

EILEN niistä uusista kuvista jäi muutama laittamatta kun en keksinyt nille paikkaa. Laitoin siinä PDF:n latauslinkin sisältävässä viestissä myös kyselyn että mihinkän kohtaan? Kolmelle kuvalle löytyi paikka vaikka eivät ihan juuri siltä ajalta olekaan mitä teksti käsittelee, mutta yksi kuva vaatii konsultaatiota vielä kolmannelta taholta. Eiköhän se jossakin vaiheessa tule.

TÄNÄÄN tuli myös ensi viikon kokouksen esityslista, ja vaikka ei se niin hillittömän pitkä ole, on siellä taas muutama kohta jotka takuuvarmasti aiheuttavta keskustelua ja kokouksen venymistä. Mutta jospa seuraavan kerran vasta loppukesällä/alkusyksystä olisi seuraava kokous, niin sittenhän tuon jaksaa.

TÄMÄN illan ohjelmaan kuuluu ainakin Hell's Kitchen, ja varmaan pitää joku leffakin katsella. ■