runn.jpg

AAMULLA oli taas vaihteeksi aavistuksen plussalla eli ihan mukava keli. Puuhastelu jatkui sen kahden kirjan setin jälkimmäisen kappaleen parissa. Valmiiksihan sitä en saa ennenkuin ensi vuonna kun kaikki aineisto on tullut. Vaikka sähköposti kilisikin säännöllisesti niin en viitsinyt ihan jokaisen kilauksen jälkeen vilkaista.

ILTAPÄIVÄLLÄ sain osan kaksi siihen malliin että kaikki olemassaoleva aineisto on taitettu ja loppuja odotellaan. Oli siis hyvä hetki vilkaista sähköpostiin. Siellä oli ilmoitus että ennen vuoden loppua valmiiksi saatavaan opukseen aineisto tulee ensi maanantaina. Ikävä kun ei ole aavistustakaan millaista materiaalia on tulossa, että osaisi edes jotenkuten arvioida tarvittavan ajan. Pitää odottaa Tapaninpäivään asti kunnes tulen kotiin.

SITTEN tuli yllätysviesti: linkki ladattavaan materiaaliin koskien kirjaa jonka tulosta mulle ei missän vaiheessa oltu edes ilmoitettu. Käväisin hakemassa aineiston, ja tsekkasin sen ennenkuin vastasin viestiin. Ihan kiva että oli jo valmiiksi taittopohjalla, mutta ei ne siihen linkitetyt kuvat tietenkään olleet mukana. Ei sillä vielä pitkälle pötkitä. Mutta parasta oli se että tämäkin pitää saada valmiiksi vielä tämän vuoden puolella. Laitoin viestiä aineiston puutteellisuudesta ja pyynnön että kaikki muu puuttuva aineisto huomisen aikana, niin saatan ehtiä vielä perjantaina iltapäivällä saada paketin kasaan. Huomenna kun on tehollista työaikaa vähemmän kun päivällä menee kaupungilla tapaamisissa taas aikaa.

TIEDÄNPÄHÄN ainakin mitä teen ennen joulua ja heti joulun jälkeen. ■