apila.jpg

JOS en muuten niin onnistun olemaan aina liikenteessä lumikuurojen aikaan. Eilenkin olin matkaamassa tietokonehuollosta kohti kauppaa kun yht'äkkiä alkoi pyryttää lunta, ja samaan aikaan aurinko paistoi kirkkaasti. Onneksi se kuuro ei kuitenkaan montaa minuuttia kestänyt, ja sama oli edellispäivänäkin: olin tallustamassa kun lumikuuro yllätti.

SAIN siis sovittua koneelle huollon ensi viikolle. Huomisaamuna kuskaan koneen huoltoon (eikä kustannusarviokaan pudottanut perseelleen, 40 -60 euroa). Huollosta pitää palata pyykkäämään ja siinä sivussa pyöräyttää imuria lattioilla. En tosin tiedä tullaanko tänne lomalla lainkaan, mutta onhan se mukava tulla siistiin kotiin.

TÄNÄÄN jatkoin keittiön kaappien ja vaatehuoneen raivausta. Mulla on iso kestokassi eli pois annettavaa tavaraa kelpaa kerätä. Jotakin kuskasin jo tuossa illalla roskiskatokseen, osan suoraan roskalaatikkoon ja osan seinälle odottamaan ottajia. Projekti jatkuu kunhan palaan lomalta.

VAALIMAINOSAINEISTON luonnokset laitoin tänään eteenpäin, ja saavat nyt rauhassa pähkäillä mitä laitetaan. Vaalimateriaalia tarjoava saitti oli, no, kökkö. Piti vaan katsella siellä olevia malleja ja graafista ohjeistusta ja tekaista sitten itse alusta loppuun.

HETI lomalta palattua pitäisi olla yhden kirjan aineisto odottamassa, ja sitä pitää varmaan alkaa jo sunnuntaina vääntämään jos tulen sen verran ajoissa kotiin. Ja jatkaa maanantaina. Maanantai-iltana olisi kaksikin Teams-kokousta mutta taitavat mennä päällekkäin, niin että on pakko valita vain toinen. Mutta tuleepahan siinä pikapalautus arkeen loman jälkeen. ■