night.jpg

PUNAINEN kuu nimittäin. En viitsinyt laittaa kelloa soimaan, enkä edes herännyt omia aikojani niin että olisin voinut kuuta käydä ihailemassa. Ei mun maailmani siihen kaadu. Ja vastineeksi näin niin sekopäistä unta että en edes tajua mistä se kaikki kumpusi. Nyt olisi taas ollut tarvetta laitteelle joka tallentaisi unet, niin että olisi voinut herättyään katsoa uudelleen.

PAKKASTA oli -21 astetta eli ihan raikas keli lähteä töihin, eikä se siitä miksikään päivälläkään muuttunut. Aurinko paistoi kuin parhaimpina kevätpäivinä, vaikka niihin on kyllä vielä matkaa. Nyt illansuussa pakkanen on lauhtunut ihan huikeat pari astetta, aamullahan voi jo olla vaikka helle :)

TÖISSÄ jutustelin erään puutarhaintoilijan kanssa tuoksuherneestä - joulukuussa tilaamani siemenet saapuivat Postin mukana. Lähinnä siitä idätänkö sisällä ja istutan taimet ulos, vai teenkö suorakylvön penkkiin kun säät sallivat. Suorakylvöä suositteli hän, on kuulemma kokeillut idättää sisällä ja sai alkukesällä kylvää uudelleen kun niistä idätetyistä ei tullut oikeastaan mitään. Eivät kasvaneet korkeutta saatikka että olisivat kukkineet. Suorakylvöä itsekin ajattelin mutta hyvä se oli kuulla toinenkin mielipide.

TÄNÄÄN en jaksa elokuvia etsiä enkä katsella, ja onhan mulla yksi kirjakin vielä kesken joka pitäisi saada tällä viikolla luetuksi niin että ehdin palauttamaan sen eräpäivään mennessä. Taitaa siellä olla joku 60 eurosenttiä olla jo myöhästymismaksuja kertynyt. Pitää palauttaa tämä ajoissa ja maksaa tuo "sakko" kunhan käyn lainaamassa jotakin. Jos lauantaina ehtisin. Loppuviikolla pitää tehdä taas päivätyön lisäksi paljon muutakin ja ikuisuuseepokseenkin on taas tulossa uusia korjauksia (alkaa kuulemma korjausmerkinnät vähetä, kerrottiin tämänpäiväisessä viestissä).

ELI nyt peiton alle, kirjan kimppuun ja sitten saa Nukkumatti tulla. ■